Onze Katten

Onze katten

Kaj

Leuk om je te leren kennen. Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben dus Kaj en een Maine Coon. Je kan wel stellen dat ik de knapste ben van het stel en de leiding van dit "zootje ongeregeld" op mij heb genomen. Kaylee is mijn zusje. Stoeien doe ik graag met haar. Als ik mijzelf moet omschrijven, dan ben ik een knuffelbeer. Groot en zacht. Als je goed kijkt, zie je mij altijd lachen. Kom gezellig langs en zeg dan even gedag tegen mij.

Kaylee

Hoi, ik ben Kaylee! Superleuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben een Maine Coon met de kleur black tortie. Dat kan je zien aan mijn bruine vlekjes. Kaj is mijn grote broer. Ik ben de wat rustigere poes van ons gezelschap en kan het met iedereen goed vinden. Daarnaast speel ik graag met alles wat los en vast zit. Ik vind het vooral leuk om te rollen op mijn rug. Aandacht is super, maar ik ben geen schootjespoes. Graag lig ik lekker naast je. Tot ziens!

Mellow

Goede dag, mijn naam is Mellow. Jorinde (Joor) noemt mijn zusje Maura en mij vaak de bolletjes. Ze kan ons bijna niet uit elkaar houden, omdat wij Heilige Birmanen zijn. We hebben allebei een tabby point. Als je goed kijkt, herken je mij aan mijn roze neusje. Ik ben net als Kaylee de rustige van onze groep. Ik kijk graag hoe anderen stoeien met elkaar. Op schoot liggen vind ik lekker. Ik kan supergoed spinnen en geniet van aaitjes. Ik zie je graag in ons huis.

Maura

Hoi hoi, ik ben Maura. Ik omschrijf mijzelf als heel nieuwsgierig. Wat zal er achter een dichte deur zijn, en wat zit er in een doos? In mijn vorige leven was ik vast ontdekkingsreiziger: met de wind in mijn haren lekker op onderzoek uit. Oh ja, ik ben een Heilige Birmaan en om verwarring te voorkomen, zal ik verklappen hoe je mij kunt herkennen... mijn neusje is donker! Mijn vacht op mijn ruggetje is ook donkerder dan die van mijn broertje Mellow. Het geeft niet hoor, als je ons niet uit elkaar kunt houden. Dat begrijp ik best.

Aaron

Yo, ik ben Aaron. Ja hè hè, is het nu eindelijk mijn beurt? Top! Ik ben een chocolate Sphynx, een echte druktemaker en lekker ondeugend. Ik klim graag bij iedereen op schoot. Ik ren en vlieg door ons huis en stoei graag met de anderen. Soms misschien een beetje te lang, maar de anderen kunnen mij gewoon niet aan. Hé, een speeltje! Oh sorry, ik werd even afgeleid. Kom langs en probeer mij maar eens uit te putten. Ik daag je graag uit!

Amy

Hallo, Amy hier. Ik ben net als Aaron een Sphynx, maar mijn kleur is blauw. Aaron is mijn halfbroertje en stoeit graag met mij. Ik zelf houd niet zo van dat ruige stoeien, maar spelen vind ik zeker leuk. Wij Sphynxen zijn gek op warmte, dus knuffelen en op schoot liggen zijn een hobby van mij. Maar koude handen? Brrrr, nee. Dan ben ik zo weg. Zachte, warme kleedjes vind ik super. Begroet mij zeker als je langskomt. Ik kan niet wachten om op schoot te komen liggen.

Cherry

Hoi, mijn naam is Cherry. Ik ben een RagaMuffin en het broertje van Berry. Wij zijn van origine Hagenezen. Mijn karakter is heel zachtaardig en bescheiden. Mijn naam doet soms vermoeden dat ik een vrouwtje ben, ook al ben ik dat niet. Zodra ik gasten zie, kijk ik eerst vanaf een afstandje wat er binnengekomen is. Eenmaal goedgekeurd, kom ik graag een aaitje halen. Spelen is niet mijn grootste hobby. Kijken naar de anderen die als een malle achter nepveren aanhollen, vind ik wel geweldig. Hopelijk tot snel.

Berry

Mijn naam is Berry. Aangenaam kennis te maken. Ik ben net als mijn broertje Cherry een RagaMuffin. Je kan mijn ras vergelijken met een Ragdoll. Mijn karakter lijkt erg op dat van Cherry. Ik houd wel van spelen, zolang het speelgoed een belletje heeft. Wat een geweldig geluid is dat. Ik kan het niet weerstaan en moet meespelen als ik dat gerinkel hoor. Wel ben ik in het begin wat voorzichtig bij nieuwe gasten. Benader mij daarom rustig. Laat mij maar op mijn gemak kennismaken door aan je hand te snuffelen en voor je het weet zijn we vriendjes. Zie ik je binnenkort?

Fozzy

Hey! Ik ben Fozzy en een Burmees. De jongste van de groep en de kleinste. Ondanks dat ik de kleinste ben, wil dat niet zeggen dat ik geen pit heb. Zodra je bij ons binnenstapt, zal ik een van de eersten zijn die bij je op tafel springt. Ik houd van nieuwe mensen ontmoeten en lig graag op schoot. Hoe ik mijzelf zou omschrijven? Een energiebom! Zie mij maar door de lucht springen, zodra er speelgoed tevoorschijn komt. Zo rond de middag pak ik vaak mijn rust en slaap ik bij Kaj of Kaylee. Die zijn zo lekker warm met hun lange vacht en ik krijg zelfs een wasbeurt. Hoewel ik ook graag met mijn halfbroertje Frodo, in het mandje voor het raam, slaap of lig te zonnen. Zo, nu ik mij aan jou heb voorgesteld, stel jij je dan aan mij voor? Tot later!

Frodo

Save the best for last. Ik ben Frodo (een Burmees) en zeker weten de ondeugendste van iedereen. Joor heeft heel wat moeite om mijn ondeugende streken in de hand te houden. Als je langskomt, kijk dan zeker even naar de bar. Een groot deel van het glas dat je ziet, heeft ze extra moeten neerzetten om mij tegen te houden. Leuk spelletje om altijd de kiertjes te vinden en als een verrassing tevoorschijn te komen. Ook trek ik graag draden ergens onder vandaan of haal ik de decoratie van de wand. Ondanks mijn ondeugende karakter ben ik ook heel lief en aanhankelijk. Ik kom graag bij je langs om te knuffelen of te spelen.

Arrangementen

High tea

5 hartige hapjes: 2 soorten sandwiches, 2 soorten komkommerwraps en een mini caprese salade

5 zoete hapjes: scone, taart, macarons, 2 soorten koeken en 2 soorten bonbons

Onbeperkt thee. Keuze uit losse thee in diverse smaken.

High beer

UR-Weizen / Zwarte ruiter Weizen 0.0%, gecombineerd met garnalen, borrelnootjes en 2 empanada’s;

UR-Hop I.P.A / Zwarte ruiter I.P.A 0.0% met bitterballen, 2 soorten worst en crostini beenham;

Miss Poes, ons eigen bier van de tap / Zwarte ruiter 0.0%, met 2 soorten kaas, vijgen en een crostini geitenkaas;

De Sterk Rogge Trippel / Radler 0.0% als afsluiter met een broodplank en caprese stokjes.

High coffee

5 hartige hapjes: 2 soorten sandwiches, soep, spies (met droge worst en 2 soorten kaas) en bitterballen. 

5 zoete hapjes: scone, taart, macarons, 2 soorten koeken en 2 soorten bonbons.

3 koffiesoorten naar keuze (uitgezonderd onze koffie specials). De koffie is biologisch en wordt gemaakt met een professionele espressomachine. Wij werken met het koffiemerk Lavazza.

Prive ruimte

Deze ruimte is geschikt voor 6-7 personen en kan worden afgesloten van het restaurant, voor bijvoorbeeld een vergadering of familiebijeenkomst.

Vergaderarrangement:
Afhankelijk van de duur van de bijeenkomst: een aantal rondes koffie/thee. Smaakwater op tafel. Lunchpauze of naborrel – optioneel. In overleg zijn er verschillende mogelijkheden.
Flipover met stiften.

Appartement

Boven ons raskattencafé kun je een appartement boeken. Oudega ligt centraal in de gemeente Súdwest Fryslân. Vanuit dit appartement zijn diverse (elf)steden goed te bereiken. De omgeving is geschikt voor wandelaars, fietsers en watersporters.

Ons appartement heeft ruimte voor 5 personen en is 52 m2.